Félelmek nélkül - Tértisztítás

Tértisztítás, házszentelés

Mikor szükséges a tértisztítás, házszentelés?

Ha furcsa jelenségeket tapasztalsz magad körül, mintha “szellem járna a lakásban”, és paranormális események történnek (kopogás, elektromos készülékek rendellenes működése, tárgyak önmaguktól leesése, eltűnése, ismeretlen eredetű fuvallatok, ajtók-ablakok csukódása, kísérteties zajok, ajtónyikorgás, árnyak, ismeretlen eredetű szagok, megmagyarázhatatlan félelmek, álmodás elhalt rokonokkal rendszeresen, gyermekünk számunkra láthatatlan embereket lát,  stb…) minden okod megvan azt feltételezni, hogy egy, vagy több elhalt lélek van a környezetedben.

Mivel ezek a lelkek nem mentek el a számukra 42 napig megnyitott fénykapun különböző okok miatt (félelem, ragaszkodás itt maradt szeretteikhez, esetleg hirtelen, vagy erőszakos haláluk miatt, vagy mi nem tudtuk elengedni szeretteinket, hazavihettük őket temetőből, kórházból… stb.), kénytelenek energiát szerezni az ittmaradottaktól.

Mikor nem közvetlenül emberhez csatlakoznak, hanem lakásokban, házakban, terekben észleljük jelenlétüket, ilyenkor az itt megforduló emberek energiájából tartják fenn magukat.

Ebben az esetben egy tiszta, ősi, szakrális szertartással hazasegítem őket a Fénybe. Felszentelem a házat, lezárom az átjárókat, melyeken a lelkek közlekedhetnek éjszaka (tükrök, üvegfelületek, stb.), és a végén a háziak kapnak egy áldást, ami nagyban segíti életminőségük javulását minden tekintetben. Ez bizonyos ideig védelmet biztosít számukra a negatív energiák ellen.

Tértisztítást ajánlott új lakásba költözés előtt is elvégezni, mivel az előttünk ott lakók esetleges negatív energiáinak lenyomatát is érdemes semlegesíteni. Ha megmagyarázhatatlan, félelmet keltő dolgok történnek otthonodban, vagy csak egyszerűen úgy érzed, nem vagy egyedül, egy tértisztítással minden negatív energiát és esetlegesen ott rekedt lelket - aki talán energiavámpír módjára elveszi energiádat - eltávolítok, és a házszenteléssel biztosítom a további védelmet.

Összefoglalva:

Ha megmagyarázhatatlan, félelmet keltő dolgok történnek otthonodban, vagy csak egyszerűen úgy érzed, nem vagy egyedül, egy tértisztítással minden negatív energiát és esetlegesen ott rekedt lelket eltávolítok, és a házszenteléssel biztosítom a további védelmet.

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot: hívj, vagy írj üzenetet!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: