Félelmek nélkül - Radiesztézia tanfolyam

Radiesztézia (sugárzásérzékelés, pálca használat) tanfolyam

A sugárzásérzékelés minden szerves élőlény veleszületett képessége. Mivel világunk tele van kívülről jövő információkkal, a ma embere elfelejtette ezt a képességét.

Érezzük, hogy nem jó valami, nem jól alszunk, fáradtan ébredünk, enerváltak vagyunk, különféle betegségek jelennek meg testünkben, kicsi babánk sír egész éjjel, de nem tudjuk, mi az oka.

Az esetek nagy részében egyszerűen vízérben fekszünk, vagy netán vízérben és Hartmann sugárzásban is. Minél több ilyen hatás éri testünket, annál nagyobb az esélye annak, hogy megbetegszünk. Mikor vízérben vagy sugárzásban fekszünk, a mágneses terünkbe belekerül egy másik, ami átrendezi azt.

Őseink ismerték ezt a módszert, a garabonciások lengyelbotnak nevezett pálcával járták a vidéket és mérték ki, hová építsék az emberek a házaikat, vagy éppen hová ássanak le hogy bő vizű kutat találjanak.

Számunkra az a leglényegesebb, hogy megőrizzük egészségünket, és meg tudjuk határozni fekvőhelyünk, dolgozó asztalunk, kedvenc fotelünk optimális helyét.

A pálcánkat használhatjuk ezen kívül elveszett tárgyak keresésére, valamint ha tanácstalanok vagyunk valamiben, felszínre hozni a tudatalattinkban rejlő válaszokat.

Auránk méretének megállapítására és csakráink kimérésére is tökéletesen használható a módszer.

Ha szeretnél ezzel az ősi tudással megismerkedni, várom jelentkezésedet!

Üzenet

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot, írj üzenetet!

Napi bölcsesség

"Amikor bátorságot kérsz Istentől, nem bátorságot kapsz. Olyan helyzetet teremt Neked, amiben bátorrá kell válnod." Miben segíthetek?

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: