Félelmek nélkül - Elhalt lélek hazasegítése tanfolyam

Elhalt lélek hazasegítése tanfolyam

Sokszor úgy érezzük, akit elvesztettünk, nem ment el, hanem itt van közöttünk, és ez félelmet ébreszt bennünk. Még rég meghalt szeretteinknek, ismerőseinknek, hozzátartozóinknak is tudunk segíteni ezzel a teljesen biztonságos ősi módszerrel hazatalálni a Fénybe. Nincs felemelőbb érzés annál, mint hogy halála után is tudunk segíteni annak, akit szerettünk. 

Számunkra is megnyugvás, hogy jó helyen tudjuk szerettünket, és ebben mi voltunk a segítségére. Ez által mi is megtaláljuk a lelki békénket, és könnyebb az elengedés.

Amennyiben úgy érzed, hogy még nem tudtad elengedni valamelyik családtagodat, barátodat, esetleg Téged, vagy szeretteid közül bárkit megmagyarázhatatlan események nyugtalanítanak, segítek Neked megtanulni azt a módszert, amellyel elhalt testvéreink lelkét a Fénybe tudod segíteni.

Várom jelentkezésedet!

Üzenet

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot, írj üzenetet!

Napi bölcsesség

„Az élet ott kezdődik, ahol a félelem véget ér.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: