Félelmek nélkül - Csakraterápia tanfolyam

Csakraterápia tanfolyam

Csakráink működése egészségünk szempontjából meghatározó. A csakrák biztosítják szervezetünk energiaáramlását. Nem megfelelő működésük esetén betegségek lépnek fel, hiszen a betegségek 80%-át a csakrák működési zavarai okozzák. Ha a csakrák rendben vannak, a fizikai test és a lélek is rendben van. Ezen a tanfolyamon megtanuljuk, hogyan tudjuk csakrarendszerünket, ez által egészségünket és közvetve egész életünket tökéletes egyensúlyba hozni.

Várom jelentkezésedet!

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot: hívj, vagy írj üzenetet!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„Ami előttünk van és ami mögöttünk van, semmiség ahhoz képest, ami bennünk van.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: