Félelmek nélkül - Spirituális Esküvő

Spirituális esküvő

Ezen a szertartáson a házasulandók kizárólag a szeretet rezgését közvetítik, és nem csinálnak maguknak karmát a másiknak tett fogadalmakkal. A szertartás megható pillanatai alatt saját maguknak tesznek fogadalmat párjuk előtt, hogy e csodát megőrzik, és csak olyat cselekszenek a másikkal, amit szeretnének, hogy velük is cselekedjenek. Tapasztalatok alapján a saját magunknak tett fogadalmak nem karmikus jellegűek, és könnyebben betarthatók, ezért az így kötött házasságok sokkal tartósabbak.

Ez egy tiszta, tradicionális ősi szertartás, a házasulandó pár kedve szerint választhat helyszínt, dekorációt, minden egyéb kelléket.

Elvégezhető a polgári szertartás előtt, vagy után is, sőt, akár egy más egyháznál kötött esküvő után is, hiszen a szeretet rezgése a legerősebb és felülír mindent.

Akik így kötik össze az életüket, rájuk sokkal kevésbé jellemző a válás és az egymás iránti szeretet elmúlása.

A szertartás végén a pár tanúsítványt kap a házasságkötésről.

Összefoglalva:

A spirituális házasságkötés egy olyan elindulást ad az ifjú párnak az életben, amely segítségével sokkal könnyebben veszik az élet nehézségeit. A szeretet energiája sokkal erősebben kíséri végig őket az útjukon.

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot: hívj, vagy írj üzenetet!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

"Amikor bátorságot kérsz Istentől, nem bátorságot kapsz. Olyan helyzetet teremt Neked, amiben bátorrá kell válnod." Miben segíthetek?

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: