Félelmek nélkül - Timi (Reiki tanfolyam)

Timi (Reiki tanfolyam)

Szia!

Gyógyítom a párom gyenge látását, és képzeld, már három kezelés után hihetetlen javulást észlelt. Szemüveg nélkül olvas a telefonon :) de még folytatom tovább, mert aztán, ha elfárad a szeme, akkor megint szemüveget kell használnia. Eddig, szegénykém, nem látta a mobilon a betűket és a számokat, és most már igen. Nagyon tisztán. Annyira örülök neki! Mindent úgy csinálunk, és fogunk is, ahogy tanácsoltad.

Egy ismerősnek pedig kezelni kezdtem a könyökében lévő fájdalmat. Először nevetett rajta, hogy ő nem hisz ilyenekben, aztán meg, amikor egy napig nem jelentkeztem, ő maga írt rám, hogy hol van a napi reiki adagja :D :D :D Természetesen ott is folytatom tovább a kezelést.

Sokszor puszillak!
Timi, Szlovákia

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

"Az olyan helyekre vezető utakat, ahová valóban érdemes eljutni, nem lehet lerövidíteni."

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: