Félelmek nélkül - Balázs (reiki)

Balázs (reiki)

A nagy hajtás, sok stressz és egyedüllét miatt mélypontra, depressziós állapotba kerültem, ezen alkohollal próbáltam javítani. Egyszerűen már semminek nem tudtam örülni, es úgy éreztem, hogy szinte csak vegetálok. Az öngyilkosság gondolata is kerülgetett... ekkor döntöttem el, hogy változtatnom kell. Kipróbáltam a reikit, és már az első alkalom után nagy megkönnyebbülést éreztem. A kezelések során visszatért az életkedvem, újra lettek céljaim, es tudtam örülni apró dolgoknak is. Emellett sok nagyobb pozitív változás is történt. A munkahelyemen előléptettek, fizetésemelést kaptam, új autót vásároltam, párkapcsolati téren is sok pozitív változás történt. Néha vannak még nehezebb időszakok, de már sokkal könnyebben tudok túllépni ezeken.

újra hiszek magamban, van jövőképem, és értékesnek látom magam, egy olyan embernek, akinek még sok célja van az életben.

Balázs

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„A valóságot csak a Fény tárja fel, a sötétség elleplezi. Azért kell Fényt gyújtanod magadban!”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: