Félelmek nélkül - Réka (reiki)

Réka (reiki)

Eddig két alkalommal volt szerencsém megtapasztalni a Reiki csodáit, de izgatottan várom a többit. Az első pár éve, költözéskor történt. Elkészült az új lakás, mindent átvittünk, de volt egy kis növény, ami kiszáradt, szinte élettelen gyökérkeként tengődött. Nagy dilemmát követően (mivel nem volt szívünk kidobni), jöhetett velünk. Eszembe jutott, hogy ki kellene próbálni rajta az egyik szimbólumot, ártani nem árthat, max. nem változik.

Pár hét után az elhalt növény életre kelt és egy kis virágot hozott. Csodálatos volt!

A másik megtapasztalásra a közelmúltban került sor. Sikeresen elvágtam az ujjam szeletelés közben, erőteljesen vérzett, ezért gyorsan betettem a csap alá, de nem enyhült. Rövid gondolkozást követően rátettem egy Reiki szimbólumot, lesz ami lesz alapon. Hihetetlen, de egy percen belül teljesen elállt a vérzés, már csak egy tiszta seb látszott, ami hamarosan varasodásnak is indult.

Mindenkinek ajánlom, próbálgassa, tapasztaljon, mert tényleg csodálatos dolgok történnek, ha az ember hagyja. :)

Réka

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik. Amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: