Félelmek nélkül - Éva (reiki)

Éva (reiki)

Hogyan kerültem tanfolyamra?

Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele, hogy merre . Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte, hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Ez után elvégeztem a Reiki I.-et. Használtam is magamon, családtagokon, sőt nagyobb fába is vágtam a fejszét az erőmhöz képest, de nem adtam fel. Ha lassan is, de haladtam előre.

De rá kellett jönnöm hogy igenis szeretnék segíteni embereknek. Ahhoz viszont ez kevés. Így elvégeztem a Reiki II-t.

Ennek 2 hónapja. Mondhatom, azóta kapom a megoldandó feladatokat szinte napi szinten. Az érzés és sikerélmény pedig lenyűgöző számomra.

A fiam, aki nagyon fogékony az energiára, már gyógyszer helyett azt kéri "Anya, kezelj"! Tehát közvetlen családtagjaimra is hatással van.

Úgy érzem hogy átrendeződik az életem. Nyugodtabb vagyok, az emberek megváltoznak körülöttem. Vannak akik elfordultak tőlem, de sok új embert ismertem meg.

Pl: vizsga előtt harmonizáltam magam... tudni kell, hogy nagyon vizsgadrukkos vagyok. Olyan nyugodt voltam, hogy osztálytársaim gyűltek körém, mert olyan jó a közelemben lenni!

Azt vettem észre, ha kezelek valakit, az rám is hatással van! Nagyon jó érzés! :)

Éva

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„Néha az a nagy szerencse, ha az ember nem kapja meg azt, amit akar.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: