Félelmek nélkül - Referenciák

Csilla (Reiki tanfolyam)

Kedves Évám! 

Kezelgetem magam, már sokkal jobban vagyok. És bizakodva várom az egyre jobb eredményt. A javulás érezhető már... hajrá, folytatom...

Puszillak te drága! 
Csilla - Budapest 

Beáta (Reiki tanfolyam)

Szia, Évike!

Kérted, hogy írjak ha vannak tapasztalataim. Köszönöm, jól vagyunk, néha vannak apróbb nehézségek, de olyankor a Reiki mindig kéznél van. Örülök hogy rád találtam és megtanítottál másképp látni a világot.

Ölellek szeretettel!
Beáta - Kecskemét 

Csenge (Reiki)

Szia, Évi!

Csak vissza szeretnék jelezni, hogy sokkal jobban vagyok mióta nálad jártam. Valamit nagyon jól csináltál, mert minden nappal egyre jobb és jókat is alszom. Köszönöm!

Csenge
Debrecen

Melinda (Reiki)

Szia Évi!

Gondoltam, elmesélem, mióta nálad jártam, sokat változott az életem és jól alakulnak a dolgaim. Hosszú idő után megismerkedtem valakivel és nagyon jól alakulnak az első perctől a dolgok. :-) Nincsenek kétségek bennem, bármit meg lehet vele beszélni, és tényleg úgy érzem, ennyire nem került még senki hozzám közel (akár hosszabb idő alatt sem).

Szóval sorsfordító szimbólum (és az egyéb kezelések) abszolút bejöttek. Mindketten egymással képzeljük a jövőt. A Reikit gyakorlom szinte minden nap, és használom a benne tanult oldásokat is.

Úgyhogy nagyon köszönök mindent, hihetetlen, hogy így is történhetnek a dolgok. Már csak a tökéletes állást kell megtalálni. Ha elakadok, ez ügyben is szólok :-)

Melinda Budapest

Kata (Reiki)

Szia Évi!

Már régóta tervezem, hogy írok Neked. Amióta legutóbb találkoztunk, nem telt el olyan nap, hogy be alkalmaztam volna a reikit! Időigényesebbet ugyan jóval ritkábban használok, de azért próbálok sort keríteni azokra is.

Nagy csodatételről nem tudok beszámolni, viszont a magánéletem mondhatni tökéletes, nagyon jól alakul. Jövőre férjhez megyek, és már gyerekeken is gondolkodunk! Sok jó történt velem az elmúlt időszakban. Szóval csak gondoltam, megírom, hogy mi újság velem, és hogy mennyire szeretem a reikit!

Remélem, Te is jól vagy!
Köszönök mindent!

Puszi!
Kata - Budapest

Timi (Reiki tanfolyam)

Szia!

Gyógyítom a párom gyenge látását, és képzeld, már három kezelés után hihetetlen javulást észlelt. Szemüveg nélkül olvas a telefonon :) de még folytatom tovább, mert aztán, ha elfárad a szeme, akkor megint szemüveget kell használnia. Eddig, szegénykém, nem látta a mobilon a betűket és a számokat, és most már igen. Nagyon tisztán. Annyira örülök neki! Mindent úgy csinálunk, és fogunk is, ahogy tanácsoltad.

Egy ismerősnek pedig kezelni kezdtem a könyökében lévő fájdalmat. Először nevetett rajta, hogy ő nem hisz ilyenekben, aztán meg, amikor egy napig nem jelentkeztem, ő maga írt rám, hogy hol van a napi reiki adagja :D :D :D Természetesen ott is folytatom tovább a kezelést.

Sokszor puszillak!
Timi, Szlovákia

József (elhalt lélek hazasegítése)

Kedves Éva!

Visszajelzést szeretnék adni a munkádról.Egy olyan problémával mentem el hozzád, ami 16 éves korom óta megkeserítette az életemet. Már elmúltam 50 éves, és mentem mindenkihez, akitől segítséget reméltem. Sokszor tűnt úgy, hogy megoldódott a probléma, de sajnos nem. Pedig sok "mestert" és módszert kipróbáltam. Nagyon el voltam keseredve és már nem is nagyon bíztam benne, hogy valaha is tud valaki segíteni. Te a módszereddel valóban megszabadítottál a kínzómtól, a megszállómtól, ami miatt annyit szenvedtem. Örök hálával tartozom érte. Köszönöm.

Szeretettel: József, Kiskunfélegyháza

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...

Balázs (reiki)

A nagy hajtás, sok stressz és egyedüllét miatt mélypontra, depressziós állapotba kerültem, ezen alkohollal próbáltam javítani. Egyszerűen már semminek nem tudtam örülni, es úgy éreztem, hogy szinte csak vegetálok. Az öngyilkosság gondolata is kerülgetett... ekkor döntöttem el, hogy változtatnom kell. Kipróbáltam a reikit, és már az első alkalom után nagy megkönnyebbülést éreztem. A kezelések során visszatért az életkedvem, újra lettek céljaim, es tudtam örülni apró dolgoknak is. Emellett sok nagyobb pozitív változás is történt. A munkahelyemen előléptettek, fizetésemelést kaptam, új autót vásároltam, párkapcsolati téren is sok pozitív változás történt. Néha vannak még nehezebb időszakok, de már sokkal könnyebben tudok túllépni ezeken.

újra hiszek magamban, van jövőképem, és értékesnek látom magam, egy olyan embernek, akinek még sok célja van az életben.

Balázs

Réka (reiki)

Eddig két alkalommal volt szerencsém megtapasztalni a Reiki csodáit, de izgatottan várom a többit. Az első pár éve, költözéskor történt. Elkészült az új lakás, mindent átvittünk, de volt egy kis növény, ami kiszáradt, szinte élettelen gyökérkeként tengődött. Nagy dilemmát követően (mivel nem volt szívünk kidobni), jöhetett velünk. Eszembe jutott, hogy ki kellene próbálni rajta az egyik szimbólumot, ártani nem árthat, max. nem változik.

Pár hét után az elhalt növény életre kelt és egy kis virágot hozott. Csodálatos volt!

Bővebben...

Éva (reiki)

Hogyan kerültem tanfolyamra?

Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele, hogy merre . Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte, hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...

Adri (spirituális temetés)

Szia Évi!

Tegnap óta folyamatosan kapom a telefonokat, hogy ilyen szép temetésen még nem voltak. Nagyon tetszett mindenkinek a beszéded, senkit nem hallottam, aki bármit is kifogásolt volna, csak a dicséreteket hallom mindenfelől.

Köszönöm szépen, hogy méltóképpen tudtunk elbúcsúzni aputól!

Szép napot Neked!

Adri

Brigi és Laci (spirituális esküvő)

Nagyon köszönjük, Éva, hogy időt és energiát nem sajnálva, szabadságodat félbeszakítva, elutaztál a Bakonyba, hogy egy spirituális szertartás keretein belül összeadj minket! Nagyon nagy élmény volt, és ez tényleg rólunk szólt, személyre szabottan, az eddigi közös életünkről, a szeretetről, a szerelemről, a felelősségről, és nem a kötöttségekről, az üres fogadalmakról.

Bővebben...

Hajni (reiki tanfolyam)

Bevallom, hogy sose értettem azokat, akik nem tudták megfogalmazni azt, hogy mire is jó a reiki, közben meg én is így járok, hogy keresem a szavakat. Mindenki mondta, hogy jó, csodás, és egyéb fantasztikus jelzőket hallottam már rá, így egy kicsit a feledés homályába veszett az egész, mert konkrétat senki se mondott.

Bővebben...

Hanna (átoklevétel)

Néhány hónapja úgy éreztem, összecsaptak a hullámok a fejem felett. Nem éreztem jól magam sem a bőrömben, sem az akkori helyzetemben. Nem találtam olyan munkát, amilyenre vágytam, így elkezdtem a megélhetés érdekében egy olyan helyen dolgozni, ahol egyáltalán nem becsültek meg. Mindennapos volt a megaláztatás, a gonoszság és minden nap úgy mentem haza, mintha az összes erőmet elveszítettem volna. Nem törődtem magammal sem testileg, sem lelkileg, csak vártam a csodát. Nem volt kedvem semmihez, ültem otthon, és sajnáltam magam, meg voltam győződve arról, hogy valaki elátkozott, azért vagyok ilyen szerencsétlen. 

Bővebben...

Katalin (elhalt lélek hazasegítése)

Nagyon nehéz elkezdeni ezt a történetet, mert ami velem történt, nekem is hihetetlen.

68 éves vagyok, 40 évig ápolónőként dolgoztam. Sok furcsa dolog történt velem, de soha nem tulajdonítottam jelentőséget neki.

Azzal kezdeném, hogy 8 évvel ezelőtt megbetegedett az édesanyám, akit haláláig én ápoltam. Borzasztó érzés volt elveszíteni. Annak ellenére, hogy mindent megtettem érte, lelkiismeret-furdalásom volt, hogy esetleg nem jól csináltam valamit.

Bővebben...

Rora (elhalt lélek hazasegítése)

Először, mikor Évinél voltam, tartottam az egésztől. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, hiszen ilyen, hogy elhalt lélek elvezetés, nem igazán van benne a köztudatban. Félénken ültem le az ágyra, és hallgattam végig, hogy mire is vállalkoztam, és mit is fog ő velem csinálni. Nagyon kedvesen fogadott, és mindent részletesen elmagyarázott, hogy mi is fog velem történni, mi lesz a menete az elvezetésnek.

Bővebben...

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik. Amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: