Félelmek nélkül - Magamról

Magamról

Selényi-Vas Éva

Üdvözöllek! Selényi-Vas Éva Reiki mester és tanár vagyok.

Spirituális tanulmányaimat többek között a Nemzetközi Metafizikai Oktató-Kutatóintézet és Szövetség Nemzetközi Metafizikai és Modern Pszichológiai Akadémia és Szabadegyetemen végeztem, valamint Tordai Richárd lélekterapeutánál szereztem oklevelet spirituális ismeretekből.

Nagyon sokrétű és komplex eszköztárral igyekszem segíteni a hozzám fordulókat.

A testi, lelki betegségeknek, életbeli elakadásoknak nagyon sokféle oka lehet. Akár lelki ok (testi betegség sincs lelki ok nélkül), akár spirituális jelenség, ami a problémát okozza, mindenre találunk megoldást.

Célom a test és a lélek harmóniájának helyreállítása, a félelmek és szorongások nélküli élet elérése minden hozzám fordulónál.

Az általam tartott tanfolyamokon olyan képzésen vehetsz részt, amelynek bármely szegmensét választod, biztos lehetsz benne, hogy nagyban hozzájárul életminőséged javításához. Mivel itt minden Érted van, a tanfolyamok is egyéniek. Csak külön kérésre tartok több főnek egyszerre tanfolyamot. Tiszteletben tartom a problémát, amivel megkeresel. Ahhoz pedig, hogy megtaláljuk a számodra legcélravezetőbb segítséget, szükséges, hogy meg tudj nyílni. Persze, ha van olyan ember az életedben, akivel közösen szeretnétek egy-egy tanfolyamon részt venni, természetesen arra is van lehetőség.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„A jövőnek sok neve van: a gyenge úgy hívja, elérhetetlen, a gyáva úgy, ismeretlen, a bátor lehetőségnek nevezi.”

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: