Félelmek nélkül - Gyermek Reiki tanfolyam

Gyermek Reiki tanfolyam

A reiki talán a legcsodálatosabb módszer, hiszen a "két kezünk mindig kéznél van" :) A gyermek reikin megtanítom a kicsiket, hogy bárhol fáj, vagy betegek, a Létezés gyógyító erejét bármikor segítségül tudják hívni. Segít a stressz leküzdésében. Ha bármi bántás éri őket, vagy izgulnak valami miatt, elég, ha a pocakjukra teszik a kezüket (napfonat csakra), és máris elmúlik a szomorúság, félelem.

Természetesen játékos módszerrel, az ő nyelvükön tanítom őket, és - ha már elég érettek hozzá - a későbbiekben megkapják a teljes anyagot. Óriási előnnyel indulnak az életben a reikis gyerekek. A legkisebb reikis gyerekem 2 éves volt (tanfolyam nélkül fél évest is avattam már). Mindig a szülővel egyeztetve döntjük el, gyermek reikit tartsunk-e, vagy elég érett már a felnőtt reiki elsajátítására. A gyermek reikit általában 10 éves korig javasoljuk. 

Várom jelentkezésedet!

Üzenet

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot, írj üzenetet!

Napi bölcsesség

„Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik. Amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: