Félelmek nélkül - Fényből jövő köszöntése - Keresztelés

Fényből jövő köszöntése - Keresztelés

Ez egy csodálatos, szívet melengető szertartás! A gyermeket egy olyan programmal indítja el az életben, ami mindig emlékezteti rá, hogy ki is ő valójában, így sokkal kevésbé téved el a világ útvesztőjében.

Inkább nevezném ünnepnek, a Fényből jövő lélek köszöntése ünnepének.

A tiszta, kereszténység előtti szertartás a szeretet rezgését hordozza, és ezzel a szertartással egy csodálatos, szabad élet lehetősége nyílik meg előtte. Ezek a gyerekek kapcsolatban maradnak a Fénnyel és maguk is a szeretet rezgését közvetítik.

A szertartás bárhol elvégezhető a szülők kívánsága szerint, de ajánlott a gyermek otthonában elvégezni.

A szertartásról keresztlevelet kap a gyermek.

Összefoglalva:

A gyermek a megszületéskor még minden olyan tudással és szeretettel rendelkezik, ami a Fény és az Atya által ránk ruházódott. A keresztelés - ami a mi fogalmaink szerint a Fényből Jövő Köszöntése - segíti a gyermeket abban, hogy ezt a tudást és szeretetet továbbvihesse élete során. De akár felnőtteknek is megtartható e szertartás, hogy könnyebben kapcsolatba kerüljenek az eredendően bennük lévő Fénnyel.

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot: hívj, vagy írj üzenetet!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„A valóságot csak a Fény tárja fel, a sötétség elleplezi. Azért kell Fényt gyújtanod magadban!”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: