Félelmek nélkül - Fényből jövő köszöntése - Keresztelés

Fényből jövő köszöntése - Keresztelés

Ez egy csodálatos, szívet melengető szertartás! A gyermeket egy olyan programmal indítja el az életben, ami mindig emlékezteti rá, hogy ki is ő valójában, így sokkal kevésbé téved el a világ útvesztőjében.

Inkább nevezném ünnepnek, a Fényből jövő lélek köszöntése ünnepének.

A tiszta, kereszténység előtti szertartás a szeretet rezgését hordozza, és ezzel a szertartással egy csodálatos, szabad élet lehetősége nyílik meg előtte. Ezek a gyerekek kapcsolatban maradnak a Fénnyel és maguk is a szeretet rezgését közvetítik.

Tetszőleges helyen elvégezhető a szülők kívánsága szerint, de ajánlott a gyermek otthonában.

A szertartást mint Mesterem Villás Béla avatott és képzett papja, az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képviselője vagyok jogosult elvégezni.

A szertartásról keresztlevelet kap a gyermek.

Összefoglalva:

A gyermek a megszületéskor még minden olyan tudással és szeretettel rendelkezik, ami a Fény és az Atya által ránk ruházódott. A keresztelés - ami a mi fogalmaink szerint a Fényből Jövő Köszöntése - segíti a gyermeket abban, hogy ezt a tudást és szeretetet továbbvihesse élete során. De akár felnőtteknek is megtartható e szertartás, hogy könnyebben kapcsolatba kerüljenek az eredendően bennük lévő Fénnyel.

Üzenet

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot, írj üzenetet!

Napi bölcsesség

„Néha az a nagy szerencse, ha az ember nem kapja meg azt, amit akar.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: