Félelmek nélkül - Átoklevétel

Átoklevétel

Szinte mindenki érezte már úgy magát, mintha átok ülne rajta. Nos, ez az esetek nagy többségében így is van! Az átok legtöbbször nem olyan formában keletkezik, mint azt a filmekben látjuk. Nem kell hozzá vudu baba és egyéb segédeszköz, elég ha valaki elegendő energiát tesz egy felénk irányuló rossz-kívánságba. Sőt, sok esetben „önátok” keletkezik, ha valaki rendszeresen negatív dolgokat gondol, vagy mondogat magáról. (Szerencsétlen vagyok, engem nem szeret senki, úgyis megcsal a párom…) Ezek az önbeteljesítő átkok. Sajnos akármelyik fajtájáról legyen is szó, nagyon meg tudják keseríteni az ember életét, hiszen egy átok vissza tud vetni az élet minden területén, legyen az párkapcsolat, munka, család, vállalkozás. Még az egészséget is negatív irányba befolyásolhatja.

Egy ősi, szakrális szertartással megszüntethető az átok, amit mint az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képzett Spirituális Mestere és Papja vagyok hivatott és jogosult elvégezni. Az átoklevétel végén egy áldással fejezem be a szertartást, ami bizonyos ideig védelmet is ad egy újabb átok ellen.

A szertartás után szinte minden esetben rövid idő alatt látványos életminőség-javulás következik be.

Összefoglalva:

E szertartással megszüntethető az átok, önátok, és azoknak a rontásoknak, bűbájoknak a hatása, melyek mögött negatív energiák állnak. Hatására életünk minden területén javulás áll be.

Üzenet

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot, írj üzenetet!

Napi bölcsesség

„Néha az a nagy szerencse, ha az ember nem kapja meg azt, amit akar.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: