Félelmek nélkül - Utolsó kenet

Utolsó kenet

Mi is az az utolsó kenet?

Ezzel a szertartással a haldokló terheit lehet feloldani, mindazt  ami nyomasztja az életében történt cselekedetei miatt. Oldhatjuk félelmeit az elmúlástól, attól, hogy mi vár rá „odaát”, vagy az esetleges „büntetéstől” való félelmét.

Az utolsó kenet feladása nagyban megkönnyíti a lélek távozását a Fénybe, és segíti, hogy ne ragadjon itt megszálló szellemként.

Ez a tradicionális, ősi szertartás nem csak a haldoklónak hoz békességet és megnyugvást, hanem a hozzátartozóknak is, hiszen látják, hogy szerettük félelmek nélkül tud távozni.

Összefoglalva:

Az utolsó kenet feladása segít a haldoklónak letenni a lelki terheket, ezáltal nem marad kóborló lélekként a Földön, távozásakor megbékélve hazatalál a Fénybe.

 

Ha a cikk tartalma felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot: hívj, vagy írj üzenetet!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet kategóriákba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Fotók menüpont alatt!

Szertartásaimról videókat találsz a Videók menüpont alatt!

Napi bölcsesség

„Meglátni a lehetőséget csak megfelelő nézőpont kérdése.”

Magamról

Selényi-Vas Éva
Selényi-Vas Éva

Magamról bővebben...

Referencia (Továbbiak a Referenciák menüpont alatt)

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Bővebben...: