Programok, tanfolyamok

Programok, tanfolyamok

Programok, tanfolyamok

Reiki I. és II. és Reiki Mester tanfolyamok igény szerint, folyamatosan indulnak. Ha szeretnél egészségeden fizikálisan és mentálisan is javítani, várom jelentkezésedet!

Egyéni és csoportos tanfolyamok szabadon választhatóak.

Kérlek az időpontokról érdeklődj a honlapon megadott elérhetőségeken!

 

----------------------------------

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük. Természetesen, amennyiben van kérdésed, azt is hozd magaddal! Részletekért kérlek keress telefonon vagy emailben! Amennyiben értesítéseket szeretnél kapni aktuális körünkről, kérlek küldj egy emailt, hogy felvehesselek a levelezőlistába!

Napi bölcsesség

“Az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog.”

Élménybeszámolók

Panka, előző életekbe való visszavezetés (Regresszió)

2013 december 17.

Amikor a legelső alkalommal segített drága segítőm, Éva,- regresszióval egy mélyebb tudatszintről információkat felhozni – még nem tudtam és nem láttam át, mi a következő lépés, mit kell tennem hogy megoldjak egy, már több, mint egy évtizede tartó autoimmun sokízületi gyulladásos betegséget. Azt sem tudtam pontosan, hogy mi az a regresszió, mihez segít hozzá. Viszont azt már az első alkalom előtt is éreztem, hogy nagyon sok minden van a mélyben amivel szembesülnöm kell, és hogy egy találkozás nem lesz elég…

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.