Félelmek nélkül - Programok, tanfolyamok

Programok, tanfolyamok

Reiki I. és II. és Reiki Mester tanfolyamok igény szerint, folyamatosan indulnak. Ha szeretnél egészségeden fizikálisan és mentálisan is javítani, várom jelentkezésedet!

Egyéni és csoportos tanfolyamok szabadon választhatóak.

Kérlek az időpontokról érdeklődj a honlapon megadott elérhetőségeken!

 

----------------------------------

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük. Természetesen, amennyiben van kérdésed, azt is hozd magaddal! Részletekért kérlek keress telefonon vagy emailben! Amennyiben értesítéseket szeretnél kapni aktuális körünkről, kérlek küldj egy emailt, hogy felvehesselek a levelezőlistába!

Napi bölcsesség

"Az olyan helyekre vezető utakat, ahová valóban érdemes eljutni, nem lehet lerövidíteni."

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: