Utolsó kenet

Utolsó kenet

Hogy mi is az az utolsó kenet?

Ezzel a szertartással a haldokló terheit lehet feloldani, mindazt  ami nyomasztja az életében történt cselekedetei miatt. Oldani félelmeit az elmúlástól, hogy mi vár rá „odaát”, az esetleges „büntetéstől” való félelmét.

Ez egy feloldozás, amit mint az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képzett Spirituális Mestere és Papja  vagyok jogosult elvégezni. Az utolsó kenet feladása nagyban megkönnyíti a lélek távozását a Fénybe, és segíti, hogy ne ragadjon itt megszálló szellemként.

Ez a tradicionális, ősi szertartás nem csak a haldoklónak hoz békességet és megnyugvást, hanem a hozzátartozóknak is, hiszen látják, hogy szerettük félelmek nélkül tud távozni.

Összefoglalva: Az utolsó kenet szertartásunk szerinti feladása segít a haldoklónak letenni a lelki terheket, ezáltal nem marad kóborló lélekként a Földön, távozásakor megbékélve hazatalál a Fénybe.

 

Napi bölcsesség

„Sosem az a lényeg, hány követ dobnak rád. Az a fontos, Te milyen várat tudsz ezekből építeni.”

Élménybeszámolók

Második regresszió – Katalin

2014 március 29, 2014

Mit is éltem meg az első regresszió óta?

Hát nagyon sok mindent! Az első regresszió nagyon intenzív volt számomra mind fizikailag, mind szellemileg, amit ott megéltem. Sok dologra jöttem rá azóta, ami kis apró nüanszok, mégis, a mostani életemben mérföldkőnek számítanak. Mivel mély, és hosszú volt a regresszió, ezért kellett körülbelül két hét mire a testem regenerálódott. Kissé fáradtnak éreztem magam, mint aki nem ebben a világban él, csak úgy van, és mondhatni, hogy lebeg.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.