Félelmek nélkül - Utolsó kenet

Hogy mi is az az utolsó kenet?

Ezzel a szertartással a haldokló terheit lehet feloldani, mindazt  ami nyomasztja az életében történt cselekedetei miatt. Oldani félelmeit az elmúlástól, hogy mi vár rá „odaát”, az esetleges „büntetéstől” való félelmét.

Ez egy feloldozás, amit mint az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képzett Spirituális Mestere és Papja  vagyok jogosult elvégezni. Az utolsó kenet feladása nagyban megkönnyíti a lélek távozását a Fénybe, és segíti, hogy ne ragadjon itt megszálló szellemként.

Ez a tradicionális, ősi szertartás nem csak a haldoklónak hoz békességet és megnyugvást, hanem a hozzátartozóknak is, hiszen látják, hogy szerettük félelmek nélkül tud távozni.

Összefoglalva: Az utolsó kenet szertartásunk szerinti feladása segít a haldoklónak letenni a lelki terheket, ezáltal nem marad kóborló lélekként a Földön, távozásakor megbékélve hazatalál a Fénybe.

 

Napi bölcsesség

„Ami előttünk van és ami mögöttünk van, semmiség ahhoz képest, ami bennünk van.”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: