Félelmek nélkül - Tértisztítás, házszentelés

Tértisztítás, házszentelés

Arról, kik azok a szellemek, kísértetek, elhalt lelkek, már írtam a szellemek, elhalt lelkek hazasegítése menüpontban.

Hogy miért, milyen esetben szükséges a tértisztítás, házszentelés?

Amennyiben megmagyarázhatatlan jelenségeket tapasztalsz magad körül, mintha “szellem járna a lakásban” és paranormális események történnek : kopogás, elektromos készülékek rendellenes működése, tárgyak önmaguktól leesése, eltűnése, ismeretlen eredetű fuvallatok, ajtók-ablakok csukódása, kísérteties zajok,ajtónyikorgás, árnyak, ismeretlen eredetű szagok, megmagyarázhatatlan félelmek, álmodás elhalt rokonokkal rendszeresen,gyermekünk számunkra láthatatlan embereket lát,  stb…minden okod meg van azt feltételezni, hogy egy vagy több elhalt lélek van körülötted.

Ezek a lelkek, mivel nem mentek el a számukra 42 napig megnyitott fénykapun különböző okok miatt, (félelem, ragaszkodás itt maradt szeretteikhez, esetleg hirtelen, vagy erőszakos halál,esetleg mi nem tudtuk elengedni eltávozott szerettünket, hazavihetjük őket temetőből, kórházból,…stb) kénytelenek energiát szerezni az ittmaradottaktól.

Mikor nem emberhez csatlakoznak közvetlenül, hanem lakásokban, házakban, terekben észleljük jelenlétüket, ilyenkor az itt megforduló emberek energiájából tartják fenn magukat.

Ebben az esetben egy tiszta, ősi, szakrális szertartással hazasegítem őket a Fénybe, amit mint az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képzett Spirituális Mestere és Papja vagyok hivatott és jogosult elvégezni. Felszentelem a házat, lezárom az átjárókat amin a lelkek közlekedhetnek éjszaka, (tükrök, üvegfelületek, stb) és a végén a háziak kapnak egy áldást, ami nagyban segíti életminőségük javulását minden tekintetben és bizonyos ideig védelmet biztosít negatív energiák ellen. Tértisztítást ajánlott új lakásba költözés előtt is elvégezni, mivel az előttünk ott lakók esetleges negatív energiáinak lenyomatát is érdemes semlegesíteni.Ha megmagyarázhatatlan, félelmet keltő dolgok történnek otthonodban, vagy csak egyszerűen úgy érzed nem vagy egyedül, egy tértisztítással minden negatív energiát és esetlegesen ott rekedt lelket, aki talán energiavámpír mődjára elveszi energiádat eltávolítok és a házszenteléssel biztosítom a további védelmet.

Összefoglalva: Ha megmagyarázhatatlan, félelmet keltő dolgok történnek otthonodban, vagy csak egyszerűen úgy érzed nem vagy egyedül, egy tértisztítással minden negatív energiát és esetlegesen ott rekedt lelket, aki talán energiavámpír módjára elveszi energiádat eltávolítok és a házszenteléssel biztosítom a további védelmet.

Napi bölcsesség

"Amikor bátorságot kérsz Istentől, nem bátorságot kapsz. Olyan helyzetet teremt Neked, amiben bátorrá kell válnod." Miben segíthetek?

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: