Temetés (A lélek Fénybe segítése)

Temetés (A lélek Fénybe segítése)

Temetés

Ez a szertartás a lélek mielőbbi hazatérését segíti a Fénybe. Megkönnyíti az elhalt lélek távozását és a hozzátartozók elengedését. A léleknek a halál után 42 napja van hazatérni a Fénybe. Amennyiben ez alatt az idő alatt nem történik meg, elfogy az energiája, és hogy fenn tudja magát tartani ebben a világban, megszálló (szellem) lesz belőle, aki az élők energiájából tartja fenn magát.

Mivel eltávozott testvérünk lelkének már nincs helye ebben a világban, mindenképpen érdemes egy szertartással segíteni neki. Sok esetben félelemből nem tudnak elmenni, vagy a hozzátartozók kötődése tartja itt őket.

Ezzel a szertartással megkönnyítjük az elválást, és a lélek Fénybe távozását. Az itt maradt  hozzátartozóknak is megnyugvást hoz a temetés után a tudat, hogy szerettük jó helyre került és nem elmúlt, hanem visszatért a Fénybe, ahonnét mindannyian jöttünk, és ahová mindannyian tartunk.

A szertartást mint az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának avatott és képzett papja vagyok hivatott és jogosult elvégezni.

Összefoglalva: A Fényből jövő hazasegítése - A spirituális temetés egy ősi szertartással segít a léleknek hazatérni a Fénybe, segít a családnak a könnyebb elengedésben és a lelki béke megtalálásában.

Napi bölcsesség

“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

Élménybeszámolók

Elhalt lélek elvezetés Rora

2013 december 17.

Először, mikor voltam Évinél, tartottam az egésztől. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, hiszen ilyet, hogy elhalt lélek elvezetés, nem igazán van benne a köztudatban. Félénken ültem le az ágyra, és hallgattam végig, hogy mire is vállalkoztam, és mit is fog ő velem csinálni. Nagyon kedvesen fogadott, és mindent részletesen elmagyarázott,

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.