Spirituális Házasságkötés

Spirituális Esküvő

Mint mesterem, Villás Béla avatott és képzett papja,  az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza nevében jogosult vagyok házasságkötést levezetni.

Ez a szertartás abban különbözik a hagyományos templomi szertartásoktól, hogy itt a házasulandók kizárólag  a szeretet rezgését közvetítik és nem csinálnak maguknak karmát a fogadalmakkal.  A szertartás megható pillanatai alatt saját maguknak tesznek fogadalmat párjuk előtt, hogy e csodát megőrzik és csak olyat cselekednek a másikkal, amit szeretnének, hogy velük is cselekedjenek.

Ez egy tiszta, tradicionális ősi szertartás,a házasulandó pár kedve szerint választhat helyszínt, dekorációt, minden egyéb kelléket.

Elvégezhető a polgári szertartás előtt vagy után is, sőt, akár egy más egyháznál kötött esküvő után is, hiszen a szeretet rezgése a legerősebb és felülír mindent.

Általában azokra akik így kötik össze az életüket nem jellemző a válás és a szeretet elmúlása egymás iránt.

A szertartás végén a pár tanúsítványt kap a házasságkötésről.

Összefoglalva: A spirituális esküvő, házasságkötés egy olyan elindulást ad az ifjú párnak az életben, amely segítségével sokkal könnyebben veszik az élet nehézségeit. A szeretet energiája sokkal erősebben kíséri végig őket az útjukon.

Napi bölcsesség

"Az olyan helyekre vezető utakat, ahová valóban érdemes eljutni, nem lehet lerövidíteni."

Élménybeszámolók

Hanna átoklevétele

2014 március 9

Néhány hónapja úgy éreztem, összecsaptak a felhők a fejem felett. Nem éreztem jól magam sem a bőrömben, sem az akkori helyzetemben. Nem találtam olyan munkát, amilyenre vágytam, így elkezdtem a megélhetés érdekében egy olyan helyen dolgozni, ahol egyáltalán nem becsültek meg.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.