Spirituális Házasságkötés

Spirituális Esküvő

Mint mesterem, Villás Béla avatott és képzett papja,  az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza nevében jogosult vagyok házasságkötést levezetni.

Ez a szertartás abban különbözik a hagyományos templomi szertartásoktól, hogy itt a házasulandók kizárólag  a szeretet rezgését közvetítik és nem csinálnak maguknak karmát a fogadalmakkal.  A szertartás megható pillanatai alatt saját maguknak tesznek fogadalmat párjuk előtt, hogy e csodát megőrzik és csak olyat cselekednek a másikkal, amit szeretnének, hogy velük is cselekedjenek.

Ez egy tiszta, tradicionális ősi szertartás,a házasulandó pár kedve szerint választhat helyszínt, dekorációt, minden egyéb kelléket.

Elvégezhető a polgári szertartás előtt vagy után is, sőt, akár egy más egyháznál kötött esküvő után is, hiszen a szeretet rezgése a legerősebb és felülír mindent.

Általában azokra akik így kötik össze az életüket nem jellemző a válás és a szeretet elmúlása egymás iránt.

A szertartás végén a pár tanúsítványt kap a házasságkötésről.

Összefoglalva: A spirituális esküvő, házasságkötés egy olyan elindulást ad az ifjú párnak az életben, amely segítségével sokkal könnyebben veszik az élet nehézségeit. A szeretet energiája sokkal erősebben kíséri végig őket az útjukon.

Napi bölcsesség

„Néha az a nagy szerencse, ha az ember nem kapja meg azt, amit akar.”

Élménybeszámolók

Alexa (regresszió)

2013 december 17.

Magánéleti problémával mentem regressziós utazásra, választ szerettem volna arra, hogy miért sikertelenek a párkapcsolataim. Az regressziót meditációval kezdtük, mely segített mélyen ellazulni, és teljes mértékben átadni magam az élménynek, mely rám várt.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.