Reiki I., II. és Mester tanfolyamok

Reiki I., II. és Mester tanfolyamok

A Reiki tanfolyamon megtanítalak önmagad harmóniába hozni, testi-lelki problémáidat megszüntetni és életed minden területén ( párkapcsolat, munka, egészség...stb. ) a számodra legtükéletesebb állapotot megteremteni az Egyetemes Reiki csodás módszerével, amelyre Mesterem,Villás Béla adta meg a jogot.

Kérlek részletekkel kapcsolatban a honlapon megadott elérhetőségeken egyeztessünk! Várom jelentkezésedet!

Napi bölcsesség

„Malacka: Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? Micimackó: Azt nem betűzik, azt érzik.”

Élménybeszámolók

Esetleírás, Kata

2013 december 17.

“Vannak pontok az életben, mikor azt hiszed minden összeesküdött ellened. Bizonytalanul, félve éled a napjaid. nem érzed magadénak sem a munkahelyed, a párkapcsolatod pedig bizonytalan és kilátástalan… de bár látszólag külső tényezők okozzák, valójában a szenvedést és a fájdalmat magadban kell keresni, felszínre hozni és megoldani.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.