Reiki I., II. és Mester tanfolyamok

Reiki I., II. és Mester tanfolyamok

A Reiki tanfolyamon megtanítalak önmagad harmóniába hozni, testi-lelki problémáidat megszüntetni és életed minden területén ( párkapcsolat, munka, egészség...stb. ) a számodra legtükéletesebb állapotot megteremteni az Egyetemes Reiki csodás módszerével, amelyre Mesterem,Villás Béla adta meg a jogot.

Kérlek részletekkel kapcsolatban a honlapon megadott elérhetőségeken egyeztessünk! Várom jelentkezésedet!

Napi bölcsesség

„A hit el hiszi amit nem lát, és az a jutalma, hogy meg látja, amit hisz.”

Élménybeszámolók

Spirituális Esküvő

Spirituális Esküvő
2015 január 26.

„Nagyon köszönjük Éva, hogy időt és energiát nem sajnálva, szabadságodat félbeszakítva, elutaztál a Bakonyba, hogy egy spirituális szertartás keretein belül összeadj minket. Nagyon nagy élmény volt, és ez tényleg rólunk szólt, személyre szabottan, az eddigi közös életünkről, a szeretetről, a szerelemről, a felelősségről , és nem a kötöttségekről, az üres fogadalmakról.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.