Fényből jövő köszöntése - Keresztelés

Fényből jövő köszöntése - Keresztelés

Keresztelő

Ez a szertartás nem a  hagyományos értelemben vett keresztelés. Itt nem tesszük rá az újonnan leszületett lélekre a keresztet, hogy „hadd cipelje”.

Inkább nevezném ünnepnek. A Fényből jövő lélek köszöntése ünnepének.

A tiszta, kereszténység előtti szertartás a szeretet rezgését hordozza, és ezzel a szertartással egy csodálatos, szabad élet lehetősége nyílik meg előtte. Ezek a gyerekek kapcsolatban maradnak a Fénnyel és maguk is a szeretet rezgését közvetítik.

Tetszőleges helyen elvégezhető a szülők kívánsága szerint, de ajánlott a gyermek otthonában.

A szertartást mint Mesterem Villás Béla avatott és képzett papja, az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képviselőjeként vagyok jogosult elvégezni.

 A szertartásról keresztlevelet kap a gyermek.

Összefoglalva: a gyermek a megszületéskor még minden olyan tudással és szeretettel rendelkezik, ami a Fény és az Atya által ránkruházódott. A keresztelés,ami a mi fogalmaink szerint a Fényből Jövő Köszöntése, segíti a gyermeket abban, hogy ezt a tudást és szeretetet továbbvihesse élete során. De akár felnőtteknek is megtartható e szertartás, hogy visszanyerjék a bennük rejlő szeretetet.

Napi bölcsesség

„Nem lehet megoldani a problémát ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket!”

Élménybeszámolók

Regresszió Katalinnal


2014 február 2.

Regresszió

 Azzal a problémával kerestem meg Évit, hogy miért is nem találom az utamat a mostani életben, és miért is vagyok döntésképtelen?

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.