Félelmek nélkül - Fényből jövő köszöntése - Keresztelés

Keresztelő

Ez a szertartás nem a  hagyományos értelemben vett keresztelés. Itt nem tesszük rá az újonnan leszületett lélekre a keresztet, hogy „hadd cipelje”.

Inkább nevezném ünnepnek. A Fényből jövő lélek köszöntése ünnepének.

A tiszta, kereszténység előtti szertartás a szeretet rezgését hordozza, és ezzel a szertartással egy csodálatos, szabad élet lehetősége nyílik meg előtte. Ezek a gyerekek kapcsolatban maradnak a Fénnyel és maguk is a szeretet rezgését közvetítik.

Tetszőleges helyen elvégezhető a szülők kívánsága szerint, de ajánlott a gyermek otthonában.

A szertartást mint Mesterem Villás Béla avatott és képzett papja, az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képviselőjeként vagyok jogosult elvégezni.

 A szertartásról keresztlevelet kap a gyermek.

Összefoglalva: a gyermek a megszületéskor még minden olyan tudással és szeretettel rendelkezik, ami a Fény és az Atya által ránkruházódott. A keresztelés,ami a mi fogalmaink szerint a Fényből Jövő Köszöntése, segíti a gyermeket abban, hogy ezt a tudást és szeretetet továbbvihesse élete során. De akár felnőtteknek is megtartható e szertartás, hogy visszanyerjék a bennük rejlő szeretetet.

Napi bölcsesség

„Néha az a nagy szerencse, ha az ember nem kapja meg azt, amit akar.”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: