Energiakezelés, csakratisztítás

Reiki energiakezelés, csakratisztítás

Energetikai kezelés, csakratisztítás

Az energetikai kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, regenerálja a testet és a szellemet, egyensúlyba hozza az egész szervezetet. Beindít egy méregtelenítési folyamatot testi és lelki szinten is egyaránt, ezért tanácsos a kezelés után sokat inni, ennek támogatására. Betegségek kiegészítő terápiájának is kiválóan alkalmas.

Harmonizálja és egyensúlyba hozza az egész energetikai rendszert, ami elengedhetetlen az egészséghez testi és mentális szinten is.

A csakrák megfelelő működésének hiánya elakadásokat, blokkokat hoz létre a szervezetben, amit az energetikai kezeléssel egy időben harmonizálva beindulnak a természetes öngyógyító folyamatok.

Összefoglalva: A csakrák biztosítják szervezetünk energiaáramlását. Nem megfelelő működésük esetén betegségek lépnek fel. Ha a csakrák rendben vannak, a fizikai test és a lélek is rendben van.

Napi bölcsesség

“Az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog.”

Élménybeszámolók

Reiki tanfolyam – Hajni

2014 március 29.

Bevallom, hogy sose értettem azokat, akik nem tudták megfogalmazni azt, hogy mire is jó a reiki, közbe meg én is így járok, hogy keresem a szavakat. Mindenki mondta, hogy jó, csodás, és egyéb fantasztikus jelzőket hallottam már rá, így, egy kicsit a feledés homályába veszett az egész, mert konkrétat senki se mondott.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.