Félelmek nélkül - Energiakezelés, csakratisztítás

Energetikai kezelés, csakratisztítás

Az energetikai kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, regenerálja a testet és a szellemet, egyensúlyba hozza az egész szervezetet. Beindít egy méregtelenítési folyamatot testi és lelki szinten is egyaránt, ezért tanácsos a kezelés után sokat inni, ennek támogatására. Betegségek kiegészítő terápiájának is kiválóan alkalmas.

Harmonizálja és egyensúlyba hozza az egész energetikai rendszert, ami elengedhetetlen az egészséghez testi és mentális szinten is.

A csakrák megfelelő működésének hiánya elakadásokat, blokkokat hoz létre a szervezetben, amit az energetikai kezeléssel egy időben harmonizálva beindulnak a természetes öngyógyító folyamatok.

Összefoglalva: A csakrák biztosítják szervezetünk energiaáramlását. Nem megfelelő működésük esetén betegségek lépnek fel. Ha a csakrák rendben vannak, a fizikai test és a lélek is rendben van.

Napi bölcsesség

„Ami előttünk van és ami mögöttünk van, semmiség ahhoz képest, ami bennünk van.”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: