Félelmek nélkül - Elhalt lelkek (szellemek) hazasegítése

Elhalt lelkek (szellemek) hazasegítése a Fénybe

Kik azok a szellemek, kísértetek, elhalt lelkek?

Fizikai testüket levetett családtagjainknak, hozzátartozóinknak, barátainknak 42 napjuk van, hogy hazamenjenek a fénybe a számukra nyitott fénykapun keresztül. Ha ezt bármilyen okból nem teszik meg ez idő alatt, (félelem, ragaszkodás az itt maradókhoz, lezáratlan ügyek, hirtelen vagy erőszakos halál,esteleg mi nem tudjuk elengedni őt) kénytelenek energiaszerzés céljából élő emberhez csatlakozni, hiszen a léleknek csak arra a 42 napra való energiája maradt.

Nem feltétlen hozzátartozóhoz kötődnek ezek a lelkek energiaszerzés céljából, sokan kapnak ilyen „látogatókat” temetőben, kórházban, zsúfolt helyeken járva.

Két féle módja van az energiaszerzésüknek:

    Amikor az auránkban megbújva zsákmányolják az energiánkat.

Ennek tipikus tünetei:

    megváltozott személyiség (mintha időnként nem is önmagad lennél)
    nem saját magad irányítanád a sorsod
    megmagyarázhatatlan leginkább depresszív gondolatok
    orvosilag megmagyarázhatatlan betegségek
    időnként megváltozott kézírás
    izzadékonyság
    kellemetlen szájszag aminek nincs fizikális oka
    éjszakai felriadás
    álmatlanság
    érzelmi ingadozás
    reggel fáradtan ébredés
    csökken a szem fényessége
    könnyezés
    esteleg sárgás szem
    enerváltság
    krónikus fáradtság, stb…

ezek közül bármelyik utalhat megszálló jelenlétére.

Egy tiszta, ősi, szakrális szertartással hazasegítem a lelket a Fénybe, és a végén páciensem kap egy áldást, ami nagyban elősegíti életminősége javulását minden tekintetben.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy ez a szertartás nem csak a félelmeinken segít, hanem a hozzátartozók is könnyebben tudják elengedni szeretteiket és feldolgozni a gyászt, hiszen megtapasztalják hogy eltávozott szerettük lelke örök és minden esetben a Fénybe távozik, ahonnan mindannyian jöttünk és mindannyian tartunk.

Másik módja, amikor otthonodban érzed, tapasztalod jelenlétüket. Erről a tértisztítás, házszentelés menüpontban olvashatsz bővebben.

A szertartást mint az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának képzett Spirituális Mestere és Papja vagyok hivatott és jogosult elvégezni.

Összefoglalva: a test a lelkünk és szellemünk fizikai megvalósulása, melyet halálunk során levetkőzünk, és lelkünk hazatalál a Fénybe. De van olyan helyzet, amikor a lélek nem akar vagy nem tud távozni, és ilyenkor egy még létező fizikai testhez tapad, befolyásolva mindennapjait, közérzetét. E szertartással segítek a léleknek megnyugodni és átlépni a Fénybe.

 

Napi bölcsesség

„Ami előttünk van és ami mögöttünk van, semmiség ahhoz képest, ami bennünk van.”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: