Elhalt lélek hazasegítése tanfolyam

Elhalt lélek hazasegítése tanfolyam

Sokszor úgy érezzük, akit elvesztettünk nem ment el, itt van közöttünk és ez félelmet ébreszt bennünk.Akár rég meghalt szeretteinknek, ismerőseinknek, hozzátartozóinknak is tudunk segíteni ezzel a teljesen biztonságos ősi módszerrel hazatalálni a Fénybe. Nincs felemelőbb érzés annál, mint hogy tudunk halála után is segíteni annak, akit szerettünk.

Amennyiben úgy érzed, hogy nem tudtad elengedni valamelyik családtagodat, barátodat, esetleg Téged vagy szeretteid közül bárkit megmagyarázhatatlan események nyugtalanítanak, segítek Neked megtanulni azt a módszert, amellyel elhalt testvéreink lelkét a Fénybe tudod segíteni.

Kérlek részletekkel kapcsolatban a honlapon megadott elérhetőségeken egyeztessünk! Várom jelentkezésedet!

Napi bölcsesség

“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

Élménybeszámolók

Panka, előző életekbe való visszavezetés (Regresszió)

2013 december 17.

Amikor a legelső alkalommal segített drága segítőm, Éva,- regresszióval egy mélyebb tudatszintről információkat felhozni – még nem tudtam és nem láttam át, mi a következő lépés, mit kell tennem hogy megoldjak egy, már több, mint egy évtizede tartó autoimmun sokízületi gyulladásos betegséget. Azt sem tudtam pontosan, hogy mi az a regresszió, mihez segít hozzá. Viszont azt már az első alkalom előtt is éreztem, hogy nagyon sok minden van a mélyben amivel szembesülnöm kell, és hogy egy találkozás nem lesz elég…

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.