Átok, rontás, bűbáj levétele

Átok, rontás, bűbáj levétele

Átok, rontás ,bűbáj levétele

Szinte mindenki érezte már, „mintha átok ülne rajta”. Ez az esetek nagy többségében igaz is. Az átok legtöbbször nem olyan formában keletkezik, mint azt a filmekben látjuk. Nem kell hozzá vudu baba és egyéb segédeszköz, elég ha valaki elegendő energiát tesz egy felénk irányuló rosszkívánságba. Sőt, sok esetben „önátok” keletkezik, ha valaki rendszeresen negatív dolgokat gondol vagy mondogat magáról. (Szerencsétlen vagyok, engem nem szeret senki, úgyis megcsal a párom…) Ezek az önbeteljesítő átkok. Sajnos akármelyik fajtájáról legyen is szó, nagyon meg tudják keseríteni az ember életét,hiszen egy átok vissza tud vetni az  élet minden területén, legyen az párkapcsolat, munka, család, vállalkozás. Még az egészséget is negatív irányba befolyásolhatja.

Egy ősi, szakrális szertartással megszüntethető az átok, amit mint az Árkádia Fényeinek Spiriuális  Egyházának képzett Spirituális Mestere és Papja vagyok hivatott és jogosult elvégezni. Az átoklevétel végén egy áldással fejeződik be a szertartás, ami bizonyos ideig védelmet is ad egy újabb átok ellen.

Szinte minden esetben rövid idő alatt látványos életminőség javulás következik be.

Összefoglalva: E szertartással megszüntethető az átok,önátok, és azoknak a rontásoknak, bűbájoknak a hatása, melyek mögött negatív energiák állnak.Életünk minden területén javulás áll be.

Napi bölcsesség

„Nem lehet megoldani a problémát ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket!”

Élménybeszámolók

Hanna átoklevétele

2014 március 9

Néhány hónapja úgy éreztem, összecsaptak a felhők a fejem felett. Nem éreztem jól magam sem a bőrömben, sem az akkori helyzetemben. Nem találtam olyan munkát, amilyenre vágytam, így elkezdtem a megélhetés érdekében egy olyan helyen dolgozni, ahol egyáltalán nem becsültek meg.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.