Félelmek nélkül - Átok, rontás, bűbáj levétele

Átok, rontás ,bűbáj levétele

Szinte mindenki érezte már, „mintha átok ülne rajta”. Ez az esetek nagy többségében igaz is. Az átok legtöbbször nem olyan formában keletkezik, mint azt a filmekben látjuk. Nem kell hozzá vudu baba és egyéb segédeszköz, elég ha valaki elegendő energiát tesz egy felénk irányuló rosszkívánságba. Sőt, sok esetben „önátok” keletkezik, ha valaki rendszeresen negatív dolgokat gondol vagy mondogat magáról. (Szerencsétlen vagyok, engem nem szeret senki, úgyis megcsal a párom…) Ezek az önbeteljesítő átkok. Sajnos akármelyik fajtájáról legyen is szó, nagyon meg tudják keseríteni az ember életét,hiszen egy átok vissza tud vetni az  élet minden területén, legyen az párkapcsolat, munka, család, vállalkozás. Még az egészséget is negatív irányba befolyásolhatja.

Egy ősi, szakrális szertartással megszüntethető az átok, amit mint az Árkádia Fényeinek Spiriuális  Egyházának képzett Spirituális Mestere és Papja vagyok hivatott és jogosult elvégezni. Az átoklevétel végén egy áldással fejeződik be a szertartás, ami bizonyos ideig védelmet is ad egy újabb átok ellen.

Szinte minden esetben rövid idő alatt látványos életminőség javulás következik be.

Összefoglalva: E szertartással megszüntethető az átok,önátok, és azoknak a rontásoknak, bűbájoknak a hatása, melyek mögött negatív energiák állnak.Életünk minden területén javulás áll be.

Napi bölcsesség

„A valóságot csak a Fény tárja fel, a sötétség elleplezi. Azért kell Fényt gyújtanod magadban!”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: