Áldás (életútra, vállalkorásra...)

Áldás (életútra, vállalkozásra, kapcsolatra, stb…)

Áldás

Mint mesterem, Villás Béla avatott és képzett Spirituális Mestere és Papja az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza képviselőjeként megkaptam az áldás szentségének a kegyelmét.

Minden hozzám fordulót jó szívvel megáldok és az áldás nagyban segíti az életminőség javulását minden tekintetben és bizonyos ideig védelmet ad a negatív energiák ellen.

Összefoglalva: az Áldás elősegíti az életminőség javulását és védelmet ad. Segíti a félelmek eltűnését az életünkből, és pozitív energiáknak nyit teret.

Napi bölcsesség

„Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik. Amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét.”

Élménybeszámolók

Zsófi regresszió

2014 február 16.

Nagy izgalommal vártam az első regressziómat, mert még sosem volt ilyen részem élményben korábban. Évi megnyugtató kisugárzása, kedvessége, és szeretetteljes lénye miatt egyáltalán nem féltem a számomra még ismeretlen módszertől.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.