Áldás (életútra, vállalkorásra...)

Áldás (életútra, vállalkozásra, kapcsolatra, stb…)

Áldás

Mint mesterem, Villás Béla avatott és képzett Spirituális Mestere és Papja az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza képviselőjeként megkaptam az áldás szentségének a kegyelmét.

Minden hozzám fordulót jó szívvel megáldok és az áldás nagyban segíti az életminőség javulását minden tekintetben és bizonyos ideig védelmet ad a negatív energiák ellen.

Összefoglalva: az Áldás elősegíti az életminőség javulását és védelmet ad. Segíti a félelmek eltűnését az életünkből, és pozitív energiáknak nyit teret.

Napi bölcsesség

“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

Élménybeszámolók

Második regresszió – Katalin

2014 március 29, 2014

Mit is éltem meg az első regresszió óta?

Hát nagyon sok mindent! Az első regresszió nagyon intenzív volt számomra mind fizikailag, mind szellemileg, amit ott megéltem. Sok dologra jöttem rá azóta, ami kis apró nüanszok, mégis, a mostani életemben mérföldkőnek számítanak. Mivel mély, és hosszú volt a regresszió, ezért kellett körülbelül két hét mire a testem regenerálódott. Kissé fáradtnak éreztem magam, mint aki nem ebben a világban él, csak úgy van, és mondhatni, hogy lebeg.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.