Magamról

Magamról

8570Selényi – Vas Éva vagyok,
regresszióval, vagyis előző életekbeli visszavezetéssel, spirituális szolgáltatásokkal, valamint speciális táplálkozási tanácsadással foglalkozom.

Tanulmányaimat többek között a Nemzetközi Metafizikai Oktató-Kutatóintézet és Szövetség Nemzetközi Metafizikai és Modern Pszichológiai Akadémia és Szabadegyetemen végeztem, valamint Tordai Richárd lélekterapeutánál szereztem oklevelet spirituális ismeretekből.

Energetikai tanulmányaim során a Reiki mester-tanár fokozatot szereztem meg. Elvégeztem a Spirituális Mester képzést, Mesterem Villás Béla. Ezáltal felszentelt és képzett papja vagyok az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának. Ennek keretein belül lehetőséget kaptam megtanulni a szellemekkel ( itt maradt lelkekkel ) való kommunikációt és hazasegítésüket a Fénybe.

Ezen kívül jogot a tiszta, kereszténység előtti tradicionális szereteten alapuló esküvők, keresztelők, temetések levezetéséhez, amelyről természetesen tanúsítványt biztosítunk.

Az utolsó kenettel a haldokló eltávozását vagyok hivatott segíteni a Fénybe.

Regresszióval (előző életbe való visszavezetéssel) előző életekből hozott karmikus problémákat oldok, legyenek azok lelki, munkahelyi, párkapcsolati stb. problémák vagy betegségek, félelmek, gondok, fóbiák.

Célom a test és a lélek harmóniájának helyreállítása, a félelmek és szorongások nélküli élet elérése minden hozzám fordulónál.

Napi bölcsesség

„A jövőnek sok neve van: a gyenge úgy hívja, elérhetetlen, a gyáva úgy, ismeretlen, a bátor lehetőségnek nevezi.”

Élménybeszámolók

Második regresszió – Katalin

2014 március 29, 2014

Mit is éltem meg az első regresszió óta?

Hát nagyon sok mindent! Az első regresszió nagyon intenzív volt számomra mind fizikailag, mind szellemileg, amit ott megéltem. Sok dologra jöttem rá azóta, ami kis apró nüanszok, mégis, a mostani életemben mérföldkőnek számítanak. Mivel mély, és hosszú volt a regresszió, ezért kellett körülbelül két hét mire a testem regenerálódott. Kissé fáradtnak éreztem magam, mint aki nem ebben a világban él, csak úgy van, és mondhatni, hogy lebeg.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.