Félelmek nélkül - Reiki tanfolyam – Hajni

2014 március 29.

Bevallom, hogy sose értettem azokat, akik nem tudták megfogalmazni azt, hogy mire is jó a reiki, közbe meg én is így járok, hogy keresem a szavakat. Mindenki mondta, hogy jó, csodás, és egyéb fantasztikus jelzőket hallottam már rá, így, egy kicsit a feledés homályába veszett az egész, mert konkrétat senki se mondott.


Reiki egyem már egy éve meg volt, és mindig gondolkoztam, hogy igen, majd leteszem a kettőt is, de mivel az első fok, még annyira nem átütő, ezért azt gondoltam, hogy a második sem lesz az. Rosszul gondoltam!

 

Most már tudom és tapasztalom, hogy mekkora egy áldás ez az életemben. Évi tudta, hogy bizonyos problémákkal állok szemben, és mikor egyik nap bejött a munkahelyemre, és elkezdett a kettes fokozatról mesélni, elismerem, hogy az a két csillogó szem volt az, ami azt mondatta velem, hogy igen, erre nekem is szükségem van. Megbíztam benne, mivel elég jól ismer, ha ő azt mondja, hogy ez jó nekem, akkor ebben van valami, és nem csalódtam.

 

Egy szombati napot beszéltünk meg arra, hogy beavasson a reiki kettes fokozatba. Átvettük az első fokozaton tanultakat, ami nem ártott, mert jócskán felejtettem, majd nekiálltunk a kettes anyagának. Amikor elkezdtük venni, hogy mi mire jó, komolyan mondom, hogy ültem, és tátott szájjal bámultam rá, miközben csodálkoztam, hogy jééé! De hát ez szuper!

 

Ha össze kéne foglalnom, hogy mire is jó a reiki kettes fokozata, azt mondanám, hogy mindenre, és csak a képzeleted szabhat határt. Oké, kíváncsi vagy részletekre? Tudod használni magadra, és társaidra, akik megkérnek, hogy segíts nekik. Gyógyíthatsz, feltöltheted magad energiával, és még sok egyéb dolgot tehetsz meg vele, mint például az ételt-italt tisztíthatod meg vele, a lakásodat harmonizálhatod stb.

 

Évi megmérte az aurámat, mielőtt elkezdtük a programot, és miután megkaptam az avatást. Körülbelül megötszöröződött az aurám, és az energiám is megnőtt, és nekem csak az volt a kérdésem, hogy ez így is marad? Természetesen tudtam már előre a választ, hogy csak akkor, ha teszek is érte. Másnap el is kezdtem használni a reiki energiát, hogy feltöltsön, és fantasztikus volt. Mióta használom, a közérzetem jobb, még akkor is, amikor csak egy pár órát tudok aludni. Mondtam is Évinek, hogy nem kell semmilyen csodabogyó, hogy feltöltsön, elég csak reikit használnom, mire nevetett, hogy így van.

 

Azóta egy hét telt el, tapasztalatokkal bőven gazdagodtam, de nemcsak én, hanem a családom is. Büszke vagyok arra, hogy láthatom apukám csillogó szemét, és mióta kezelem, hálásan mondja, hogy nem tudja, hogy mit csinálok, de ez valami frenetikus, mert tele van életerővel, és konkrétan érzi az energiát.

 

Hálás vagyok, hogy Évitől tanulhattam meg ezt a csodás dolgot. Azóta is, ha bármi problémám van, vagy keresztkérdésem, hívom, hogy mit és hogyan csináljak, amire készségesen válaszol. Úgy érzem, hogy a reiki sok mindenre gyógymód, és nem győzöm hangsúlyozni a sokrétűségét, és fontosságát. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel.

 

Évi, köszönöm szépen, hogy megtanítottad nekem a reikit. Áldás rád!

Napi bölcsesség

"Amikor bátorságot kérsz Istentől, nem bátorságot kapsz. Olyan helyzetet teremt Neked, amiben bátorrá kell válnod." Miben segíthetek?

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: