Félelmek nélkül - Elhalt lélek elvezetés Rora

2013 december 17.

Először, mikor voltam Évinél, tartottam az egésztől. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, hiszen ilyet, hogy elhalt lélek elvezetés, nem igazán van benne a köztudatban. Félénken ültem le az ágyra, és hallgattam végig, hogy mire is vállalkoztam, és mit is fog ő velem csinálni. Nagyon kedvesen fogadott, és mindent részletesen elmagyarázott,

hogy mi is fog velem történni, mi lesz a menete az elvezetésnek. Anyai gondoskodással takart be, és felvillanyozva térdelt mellém, majd kezdtünk bele az egész ceremóniába. Azt mondta, hogy kommunikáljak én a lélekkel. Az információ jöhet kép, hang, vagy akár érzés formájában is. Mezei emberként, megkérdőjeleztem magam, hogy én erre képes leszek-e? El is mondtam neki kételyeimet ezzel kapcsolatosan, mire azt a választ kaptam, hogy ne izguljak, ha nagyon nem menne, akkor majd ő kommunikál a lélekkel. Ezzel a megnyugtatással hunytam le a szemeimet.

 Az egész elvezetést egy nagy élménynek éltem meg. Pihenés, feltöltődés, beszélgetés, így jellemezném tőszavakban azt, amit akkor éltem meg. Meglepetésemre tényleg tudtam a lélekkel kommunikálni, megtudtam, hogy mikor halt meg, hogy hívták, hogy miért épp engem választott, volt e közös kapcsolatunk előző életeinkben, és mióta van bennem. Miután az összes felmerülő kérdésemre megkaptam a választ, és a lélek is megnyugodott, mivel elmondtam neki, hogy az ő helye nem itt van, és megmutatta az Évi, hogy merre is van az ő világa, megtörtént az elvezetés.

 Évi arra is felhívta a figyelmem, hogy figyeljem magam, hogy mit érzek az elvezetés utáni napokba. Nem tudtam, hogy mire gondol, mert nem mondott semmi konkrétumot, gondolom én azért, hogy ne befolyásoljon. Viszont már akkor, mikor befejeztük az egészet észrevettem, hogy a tüdőmről mintha mázsás súlyt vettek volna le, illetve egy nap elteltével észleltem, hogy a látásom rohamosan jobb lett, pedig semmit se változtattam egyéb szinten, az életemen.

 Ez volt az első alkalom, hogy egy ilyenben részt vettem, és úgy gondolom, hogy szakértő kezekben, otthonos környezetben egy olyan csoda történt, amit mindenkinek át kell élni. Ilyenkor nem csak magadon segítesz ugyanis, hanem a léleknek is. És, hogy miért fordultam Évihez? Éreztem, hogy valami nincs rendben velem. Nem, nem gágyultam meg, egyszerűen olyan szintű viselkedési dolgaim voltak – mint például érzelemkitörés, ingadozó hangulat, szinte a semmiből előtörő gonoszkodás -, hogy magamban megállapítottam, hogy ez nem én vagyok. Tudtam, hogy Évi spirituális dolgokkal foglalkozik, és már mesélt az elhalt lélek elvezetéséről pár szóban. Így egyből hívtam, hogy miket tapasztalok magamon, és készségesen, türelmesen magyarázott erről a világról, ami akkor még kissé távol állt tőlem.

 Azóta több elvezetésben is részt vettem, és mindaz, amit még az elején mondott, hogy hogyan is kommunikálhatok velük – hangok, képek, érzelmek formájában -, mind be is igazolódott, mert mindegyiket megtapasztaltam. Hálás vagyok neki, amiért részt vehettem az elvezetésekben, mert az ember jövet-menet azért még összeszedhet egy párat, de már tudtam, hogy mi a teendőm ilyenkor, illetve a léleknek is, mert többször bölcsességgel fordulnak hozzám, üzenetekkel, így nemcsak magamon, hanem neki is segíthetek.

 H.R. Érd

Napi bölcsesség

„A jövőnek sok neve van: a gyenge úgy hívja, elérhetetlen, a gyáva úgy, ismeretlen, a bátor lehetőségnek nevezi.”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: