Félelmek nélkül - Elhalt lélek hazasegítése

2013 december 17.

Nagyon nehéz elkezdeni ezt a történetet, mert ami velem történt, nekem is hihetetlen.


68 éves vagyok, 40 évig ápolónőként dolgoztam. Sok furcsa dolog történt velem,de soha nem tulajdonítottam jelentőséget neki.

Azzal kezdeném, hogy 8 évvel ezelőtt megbetegedett az Édesanyám, akit haláláig én ápoltam. Borzasztó érzés volt elveszíteni és annak ellenére, hogy mindent megtettem érte, úgy éreztem, lelkiismeret furdalásom van, hogy esetleg nem jól csináltam valamit.

Állandó szorongásom és fájdalmam nem hogy múlt volna, de egyre erősödött. Szinte másra sem tudtam gondolni csak az Édesanyámra és arra, mit kellett volna jobban csinálni.

Egyik éjjel tisztán hallottam amint az ágyamnál áll és szólongat, erre ébredtem fel, máskor újság zörgést hallottam. A legrémisztőbb az volt, amikor este lekapcsoltam a TV-t, lefeküdtem és éjjel arra ébredtem, hogy be van kapcsolva és megy az adás.
/ Nagyon szeretett olvasni és TV-t nézni /

Ezután fordultam segítségért.

Miután megtörtént a szertartás éreztem, hogy az Édesanyám elment. Hatalmas ürességet és egyben megkönnyebbülést éreztem. Nagyon nehéz ezt szavakba foglalni, de azóta megszűnt a szorongásom és ha az Édesanyámra gondolok az jut eszembe, hogy jó helyen van és én nem tehettem volna érte többet. Csak a szép emlékek maradtak meg.

V. L. Pálné Veresegyház

Napi bölcsesség

„Meglátni a lehetőséget csak megfelelő nézőpont kérdése.”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: