Félelmek nélkül - Esetleírás, Kata

2013 december 17.

“Vannak pontok az életben, mikor azt hiszed minden összeesküdött ellened. Bizonytalanul, félve éled a napjaid. nem érzed magadénak sem a munkahelyed, a párkapcsolatod pedig bizonytalan és kilátástalan… de bár látszólag külső tényezők okozzák, valójában a szenvedést és a fájdalmat magadban kell keresni, felszínre hozni és megoldani.


Ha most ezeket a sorokat olvasod, azon szerencsések közt vagy, akik rátaláltak egy olyan csodálatos emberre, aki mindebben a segítségedre lesz.

2012. novemberében ismertem meg Évit. Sosem felejtem el az első találkozásunkat. személyisége, tiszta lelke már az első percben magával ragadott. szavai, kisugárzása pedig olyan biztonságot nyújtottak, mely egyetlen percre sem tántorított el abban, hogy érdemes-e belevágni egy utazásba valamelyik előző életembe, ahonnan problémáim gyökere ered. Nagy izgalommal és várakozással töltött el a tudat, hogy vajon mi vár rám? Hogyan fog ez rajtam segíteni? Mit fogok megtapasztalni? Tényleg kapok választ a kérdéseimre?

Bátran mondhatom, hogy életem legizgalmasabb egy órája volt. sokkal többet kaptam, mint amire valaha is számítottam. Emberek, helyszínek, érzések, felismerések, megdöbbenések sora követte egymást. katarzissal. és olyan végkifejlettel, amelyre álmomban sem gondoltam; minden kérdésemre megkaptam a választ, talán még kicsivel többet is.

Akkor ott, először megkönnyebbült a lelkem. nem is sejtettem, milyen nagy kincs ez. De ma már tisztában vagyok vele, hogy életeink és előző során mennyi minden terhet akasztunk magunkra. mint fenyőfára a díszeket karácsonykor. legtöbbünk fája roskadozik is már a szebbnél-szebben megalkotott fájdalommal, keserűséggel, bűntudattal, félelemmel teli üveggömböktől. Mert hát ilyenek vagyunk mi, emberek. kidíszítjük, ékesen, gondosan megműveljük a bajunkat, rágódunk rajta, magunkra aggatjuk, sőt másoknak is elmeséljük, leírjuk… hetekig, hónapokig; van, hogy évekig ott motoszkál a fejünkben, minden egyes nap minden percében. Lenyomatot hagyva ezzel a lelkünkben. amelyet tovább viszünk több életen keresztül, mindaddig, amíg fel nem oldjuk. De amint ez megtörténik a lelkünk egyre könnyebb lesz. az ezzel járó felszabadult érzés és harmónia pedig leírhatatlanul csodálatos, amely innentől kezdve körülöleli az életed.”

 B. Kata Budapest

Napi bölcsesség

„A valóságot csak a Fény tárja fel, a sötétség elleplezi. Azért kell Fényt gyújtanod magadban!”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: