Félelmek nélkül - Panka, előző életekbe való visszavezetés (Regresszió)

2013 december 17.

Amikor a legelső alkalommal segített drága segítőm, Éva,- regresszióval egy mélyebb tudatszintről információkat felhozni – még nem tudtam és nem láttam át, mi a következő lépés, mit kell tennem hogy megoldjak egy, már több, mint egy évtizede tartó autoimmun sokízületi gyulladásos betegséget. Azt sem tudtam pontosan, hogy mi az a regresszió, mihez segít hozzá. Viszont azt már az első alkalom előtt is éreztem, hogy nagyon sok minden van a mélyben amivel szembesülnöm kell, és hogy egy találkozás nem lesz elég…


Ahogy egyre mélyebbre sikerült menni ezzel a csodálatos módszerrel, egyre inkább átláttam, mit miért éltem eddig át, hogy mindennek oka és jelentősége van, minden mindennel összefüggésben van!

Az első alkalommal átélt mély tudatállapotban elém tárult élmények nagyon intenzíven oldották a probléma gyökerét. A mélyről fakadó emlékek hatására krokodil könnyeim zuhantak a párnára, mintha a könnyek is egy láthatatlan mélységű kút mélyéről törtek volna fel. Ez bizony áldás…Mert amit eddig nem engedtem a tudatomba,- mert oly fájdalmas, hogy nem akarok vele szembesülni, inkább jó mélyre elrejtem,- az ilyenkor kiszabadul onnan és nem viszi az energiámat tovább azzal, hogy ott lent tartsam.

A fájdalmaim már az első alkalom után enyhültek. Fokozatosan szabadultam saját béklyómból, az ezt megelőző életekből eredő fájdalmak felszabadultak és az erre az életre teremtett betegségem tünetei is enyhülni kezdtek.

Segítőmmel való találkozás előtt a tüneteim erősödtek, jelezvén, hogy eljött az ideje, hogy szembenézzek amivel szembe kell- legfőképp önmagammal- és megoldjam a problémát, hiszen tanít, arra, hogy nem a megfelelő utat járom!

Időről időre összefonódott minden, megértettem saját magamról, a hozzám kapcsolódó emberekről és a hozzájuk fűződő kapcsolataimról lassanként mindent!
A regressziók közötti időszakok – hetek, hónapok – nehezek voltak. Saját mélységeimet megélve átéltem a gyökeres változást. Más szóval szenvedtem, de már másképp! J És ez lényeges. Mert nem egy betegség fájdalmai kínoznak, hanem a változás fájdalmas, mert ahhoz, hogy változzak a régit el kell engednem, ami a teljes újjászületés. És én újjászülettem!

Hálát adok, hogy ebben az életemben is ismerhetem azt a csodálatos lelket, akit jelen életében Selényi-Vas Évának hívnak, és hogy hozzásegített engem ehhez a gyógyító módszerhez!
KÖSZÖNÖM!

T. P. Budapest

Napi bölcsesség

„A jövőnek sok neve van: a gyenge úgy hívja, elérhetetlen, a gyáva úgy, ismeretlen, a bátor lehetőségnek nevezi.”

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.

Élménybeszámolók

Éva élményei a Reikivel

Hogyan kerültem tanfolyamra?
Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele. Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Bővebben...: