Kezdőlap

Kezdőlap

"Segítségnyújtás ősi, tradicionális szertartásokkal"

Kesz-8564Üdvözöllek

Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, amiért éppen ezen az oldalon vagy most. Hogy miért mondom ezt?...

A ma embere egyre inkább érzékennyé válik a láthatatlan világ érzékelésére és sokan megrémülnek, mikor először szembesülnek ezzel a jelenséggel.

 Mindannyiunkban ott lakik a félelem. Már kisgyerekként félünk. Az ismeretlentől, az idegenektől… Vajon honnan van bennünk a félelem érzése? Ha még soha nem jártunk volna itt a Földön ez előtt az életünk előtt, csakis a kíváncsiság, az újdonság megismerésének a vágya munkálna bennünk. Ahogy telik az idő, egyre több a félelem és a szorongás bennünk. Szorongunk, hogy nem felelünk meg az iskolában, a szüleinknek, a barátainknak, később azért, hogy nem vagyunk elég soványak, magasak, szépek, izgalmasak, szerethetőek. Félünk a kihívásoktól, az újtól, rettegünk a hibáktól, amiket elkövetünk, s azoktól, amiket a jövőben meglépünk. Félelmeinket kivetítjük a kapcsolatainkra, a munkánkra, a főnökünkre. És minél több a félelmünk, annál több hibát követünk el életünk minden területén, ezzel egyre lejjebb rombolva önbizalmunkat.

Ezeknek a félelmeknek, amik megkeserítik mindennapjainkat, a nagy része előző életeinkben gyökerezik és hoztuk, mint egy nehéz hátizsákot, amit életről-életre cipelünk megoldatlan problémákkal és kapcsolatokkal telipakolva.

A jó hír: képes vagy arra, hogy letedd ezt a „hátizsákot”, s én tudok neked segíteni ebben úgynevezett regressziós terápiával, amely során, visszaviszlek abba az előző életedbe, ahonnan a problémád ered, és ahol a „meg-oldás”-t is megtalálhatod.

A regresszió szó jelentése: Visszavezetés. Visszavezetés egy olyan elmúlt életbe ahol a blokk képződött bennünk, ami gátol jelen életünkben a boldogság, siker, szerelem, gazdagság, egészség,stb. megélésében.

A regresszióban oldást kap a páciens, oldódnak a karmikus terhek, és nagyon rövid idő alatt minőségi javulás áll be minden szinten az életében.

Párkapcsolatok javulnak, pénzügyi helyzetek rendeződnek, betegségek indulnak javulásnak és még megannyi probléma lép a megoldás útjára.

 Félelmeink másik oka sokszor a már említett „láthatatlan világ” érzékelése.

Talán Te is tapasztaltad, hogy “mintha nem lennék egyedül”, vagy “mintha szellem járna a lakásban”.

Esetleg paranormális eseményeket észleltél (kopogás, elektromos készülékek rendellenes működése, tárgyak önmaguktól leesése, eltűnése, ismeretlen eredetű fuvallatok, ajtók-ablakok csukódása, kísérteties zajok, árnyak, ismeretlen eredetű szagok, gyermekünk számunkra láthatatlan embereket lát…stb.)

Esetleg saját magadon tapasztaltál ijesztő tüneteket (mintha időnként nem is önmagad lennél, nem saját magad irányítanád a sorsod, megmagyarázhatatlan gondolatok, orvosilag megmagyarázhatatlan betegségek, éjszakai felriadás, álmatlanság, enerváltság, krónikus fáradtság…stb.)

Ezek közül bármelyik utalhat megszálló jelenétére. Ilyenkor tévedésből itt maradt emberek vagy szeretteink lelke okoz számunkra kellemetlenséget.

Amennyiben Neked is hasonló tapasztalataid, problémáid vannak, segíteni tudok egy szertartás keretében, mellyel a megszálló lelket vagy lelkeket hazasegítem a Fénybe és egy  tértisztítással energetikailag is megtisztítom a teret. A végén egy áldással zárom a szertartást, ami védelmet és valóban áldást hoz az életedbe.

Amennyibe a lélek (szellem) rajtad volt és az energiádat fogyasztotta, energetikai kezeléssel és csakratisztítással sikeresen vissza lehet állítani az energiaszintet és a jó közérzetet.

Ezen kívül tudok átkot, rontást megszűntetni, eltávozott családtagok lelkét a Fénybe segíteni, valamint újonnan érkezett lelkeket a szeretet programjával köszönteni és van egy gyönyörű ősi szertartás, aminek segítségével két egymást szerető ember valóban a szeretet programjával tudja elkezdeni közös életét.

A szertartásokról a menüpontok alatt találsz bővebb információt.

Sok szellemi iskolát kijártam, mielőtt rátaláltam jelenlegi utamra és mesteremre, Villás Bélára. A mesterképzés keretében meg tanultam bánni a szellemvilággal és ezeket az erőket a jóra fordítani. Ezek a módszerek régi, szakrális, kereszténység előtti tanok, amiket őseink évszázadokig használtak sikerrel. Ezek a tudások egy időre feledésbe merültek és mivel mai világunkban egyre inkább rájövünk, hogy “akkor tudnánk mindent, ha mindent elfelejtenénk, amit tanultunk”, egyre többen fordulunk ahhoz a tudáshoz, amit évezredeken keresztül tudatosan próbáltak kiirtani, hogy könnyebb legyen az embereket félelemben tartani.

Mivel elhivatottságom a félelmek és szorongások nélküli élet valamint a test és a lélek harmóniájának helyreállítása minden hozzám fordulónál, amennyiben el szeretnél indulni ezen az úton, a segítségedre leszek ebben.

Keress a Facebookon is

Napi bölcsesség

„Sosem az a lényeg, hány követ dobnak rád. Az a fontos, Te milyen várat tudsz ezekből építeni.”

Élménybeszámolók

Hanna átoklevétele

2014 március 9

Néhány hónapja úgy éreztem, összecsaptak a felhők a fejem felett. Nem éreztem jól magam sem a bőrömben, sem az akkori helyzetemben. Nem találtam olyan munkát, amilyenre vágytam, így elkezdtem a megélhetés érdekében egy olyan helyen dolgozni, ahol egyáltalán nem becsültek meg.

Bővebben...

Programok

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR!

Minden hónap harmadik szerdáján szerettetel várunk egy baráti összejövetelre, ahol mindig egy-egy témáról beszélgetünk mélyebben, egy jó társaságban. A kör célja egyrészt, hogy vidám, pozitív emberek társaságában jól érezzük magunkat, töltődjünk, valamint az újabb és újabb témákban megértésekkel gazdagodjunk, hogy a hétköznapi életünket könnyebben és boldogabban éljük.

Részvételi szándékodat kérlek telefonon vagy emailben jelezd!

 

TANFOLYAMOK!

 

Minden tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni telefonon vagy emailben.